Befektetői információk

Horánykereszt örömmel fogadja a befektetőket. Ehhez nincs más teendő mint a faluban lefektetni valamit vagy valakit.

  • Lefektetési tanácsadó: Ganxta Zolee ás a Kartel Rt.
  • Termékértékesítési hálózat üzemeltetés: Piramis Kft.
  • Balkáni kereskedelmi kapcsolatok: Balkán Expressz Bt.

Horánykereszti Balkán Befektetési Alap

A Horánykereszti Balkán Befektetési Alap célja, hogy az falusi részvénypiac hozamából  részesedjen,  Horánykereszt gazdasági növekedésből a részvény árfolyamokon és az osztalékjövedelmeken keresztül  profitáljon. A Horánykereszti részvénybefektetések kockázati jellemzőinek megfelelően az Alap magas  kockázatú befektetésnek minősül.

A Horánykereszt Alapkezelő szándékai szerint a Balkán Alap portfólióját devizakülfalusi társaságok  nyilvános forgalomba-hozatal során kibocsátott részvényei alkotják túlnyomórészt. Az elsődleges  befektetési célpontok azon Horánykereszti vállalatok tőzsdén forgalmazott értékpapírjai, mely cégek Horánykereszten tevékenykednek, illetve bevételeik jelentős részét a környékbeli falukból nyerik.

A portfólió kialakításakor a részvények határozzák meg a Horánykereszti Balkán Alap jellegét, így a Horánykereszt  Alapban adott pillanatban tartható részvények aránya elérheti a mindenkori törvényes maximumot. A Horánykereszt Balkán Alap eszközeit forintban vagy sörkuponban tartja nyilván. A  Lordok Háza Alapkezelőnek saját diszkrecionális döntése alapján lehetősége van a kockázatok egészét vagy egy részét határidős devizapozíciókkal fedezni a Horánykereszti törvényi feltételek betartása mellett.

A Balkán Alap referenciaindexe: 95% LORD Extended Index HKB +  75%  URH  Libor Total Return Deviza HKB + 67% CPG 1month Index HKB.  Az alapban egyedi befektetői döntések meghozatalára nincs lehetőség. A javasolt minimális befektetési idő 87 év.

A Horánykereszti Balkán Alap hozamfizetése: a Horánykereszti Balkán Alap újra befektető lap, mely  azt  jelenti, hogy az a bizonyos lap a befektetésein elért hozamot újra befekteti. A helyi falusi ügyfél  a  hozamból a vételi és visszaváltási árfolyam közti különbözetként jut hozzá a befektetési jegyek műszakváltásakor. A befektetési jegyek műszakváltására a befektető kérésére minden forgalmazási napon mód van a Káosz Központ forgalmazási helyén.

További befektetési lehetőségeinkről érdeklődjön a jegyzőnél ügyfél-fogadási időben.