Impresszum

A www.horanykereszt.hu weboldal a Horánykereszti Önkormányzat rajongói oldala. A weboldalon kizárólag a település/falu életével kapcsolatos cikkeket, képeket, videókat és egyéb sajtóanyagokat talál.

Horánykereszt életének mindennapjaiban és geográfiai elnevezéseiben fontos szerepet kapnak azon kitalált cégek – esetenként kitalált személyek – amelyek az oldalon megnevesítésre kerülnek. Ezen kitalált és megnevesített cégek és személyek általában egy Magyar (elsősorban rock) Zenekarról vagy Magyar (elsősorban rock) Előadóról kapták a Horánykereszti Önkormányzatnál bejegyzett cégnevüket. Ezen cégek nem azonosak a helyenként megnevezett zenekarok vagy előadók valós személyével. Településünk Önkormányzata elhatárolódik minden olyan kijelentéstől, amely ezen Horánykereszti cégeket összefüggésbe hozza valós személyekkel, vagy csoportokkal.

Amennyiben az Önkormányzati Portál olyan adatot/képet, írott/nyomtatott anyagot, képi vagy hangfelvételt tartalmaz amely bizonyíthatóan sértené érdekeit, vegye fel a kapcsolatot a Horánykereszti Önkormányzat Jegyzőjével, az oldalon található KAPCSOLAT űrlap kitöltésével. Kizárólag ezen a kapcsolati felületen fogadunk ilyen jellegű bejelentéseket, az Önkormányzat Törvényi Feltételeinek szigorú betartása mellett.

A weboldallal kapcsolatos hivatalos ügyekben is az Önkormányzati Portál technikai üzemeltetőjével veheti fel a KAPCSOLAT -ot.

A Horánykereszti Önkormányzat felügyeleti szerve a mindenkori illetékes területi Járási Településfenntartási Minisztérium Településrendészeti Bizottsága.

Weboldal fenntartó: Horánykereszti Önkormányzat
Technikai felügyelet: HKÖ Informatikai Fejlesztési Bizottsága a Jegyző személyében
Felügyeleti szerv: Lordok Háza és a Járási Településfenntartási Minisztérium Településrendészeti Bizottsága

Dátum: 2017.02.17.