Pályázati űrlap

Figyelmesen és szakszerűen töltse ki a Pályázati űrlapot!

FONTOS!
Felhívjuk figyelmét, hogy csakis és kizárólag Horánykereszti lakos nyújthat be pályázatot a helyi Önkormányzat részére. Amennyiben még nem helyi lakos, először a
LETELEPEDÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT nyomtatványt kell benyújtani és megvárni annak pozitív elbírálású hatályba lépését!


Magyarázat: a Horánykereszt településen használt nevét adja meg. Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy csakis és kizárólag Horánykereszti lakos nyújthat be pályázatot a helyi Önkormányzat részére. Amennyiben még nem helyi lakos, először azt a LETELEPEDÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT kitöltésével kérheti!


Magyarázat: a pályázat kiírásában szereplő név. Amennyiben a megnevezés nem pontos, a pályázat azonnal elutasításra kerül, azt befogadni és feldolgozni nem tudja az Önkormányzat.


Magyarázat: A pályázat megvalósításának terve 3-4 mondatban. Hosszabb leírásokat nem áll módunkban elfogadni, ez esetben a pályázat azonnal elutasításra kerül.


Magyarázat: mit kínál fel ellentételezésül a Jegyzőnek a pályázat kedvező elbírálása ügyében. Ez lehet anyagi ellentételezés helyi pénznemben, vagy bármilyen anyagi jellegű (pl. autó, de akár kolbász is) ellentételezés


Magyarázat: Itt még utoljára meggondolhatja magát mielőtt elköldi a pályaművet

FONTOS!
Bizonyára feltűnt Önnek, hogy semmiféle kapcsolatfenntartási adatot nem kértünk be a Pályázati űrlap kitöltése során. Erre nincs is szüksége Önkormányzatunknak, mivel a Pályázat elbírálási eljárás általában 90 napon belül automatikusan megtörténik és érvénybe lép. Önkormányzatunk Jegyzői Hirdetményben közli a pozitív pályázatokat, vagy negatív elbírálású pályázat esetén nem kerül kihirdetésre ki nem nyerte el az adott pályázatot.