Pályázati kiírás Pénzjegynyomda megépítésére

A Horánykereszti Önkormányzat által gesztorált, közhasznú Lordok Háza Alapítványi Kuratóriuma

Pénzjegynyomda

megépítésére és üzemeltetésére 2017. évben pályázatot ír ki a HKÖ törvényes keretei között.

A pályaműveket a rockzene innováció szempontjait is kiemelő, pár oldalas összefoglalóval kiegészítve, adott formában, 9 példányban, valamint elektronikusan is 1 példányban, be lehet benyújtani. A pályázó szaktudásai közt szerepeljen a faültetvény üzemeltetés és a Rendszeres nyelvtudás, büntetlen előélet betöltése nem szükséges. (Oszt erkőcsi bizonyítvány sem kell, meg érecscségit se nem kell mellékelni – A Jegyző megjegyzése a pályázat megkönnyítése érdekében)

A pályázat vizuális megjelenése: A Horánykereszti Önkormányzat által előzetesen a szakbizottsági üléseken döntéshozatalilag alátámasztott igényterve a következőleg néz ki vizuális formában:

horanykereszt onkormanyzat palyazat

A pályázattal elnyerhető támogatási összeg:

  • 3542e M ZEUR nemzetközi pénzbeli támogatás anyagilag
  • 54e M HKB helyi pénzbeli támogatás anyagilag
  • 100 M HKB további meg nem nevezett, vissza nem térítendő támogatás

A pályázat elbírálásának feltétele: HKÖ Szakbizottsági ajánlása és értékelése, valamint a „Pályázati adatlap” teljes körű kitöltése. Az elbírálásánál előny, ha a Jegyzővel rokonsági kapcsolatban áll a pályázó.

Beküldési határidő: 2017. december 31-én, 24:00 óráig beérkezően.
Beadás helye: Horánykereszti Önkormányzat Jegyzői titkársága: Helyben, Kossúth Lajos u. 1., fsz. 8-as iroda, vagy a PÁLYÁZATI ŰRLAP benyújtásával.

A Pályázati űrlap innen elérhető

Döntéshozatal: A Lordok Háza Kuratóriuma mely külső szakértőket, vállalatvezetőket is bevonhat a döntésbe még aznap hozza meg döntését, mely kihirdetés 30 napon belül kell megtörténjen.

Pályázat támogatói: Fekete sereg Bt., Hooligans Bt., Polgármester Helyettes Úr
Pályázat védnöke: A Jegyző és rokonsága