Pályázati kiírás helybeli gitár és szinesgitárhulladék átvevő létesítésére

A Horánykereszti Önkormányzat által gesztorált, közhasznú Lordok Háza Alapítványi Kuratóriuma

gitár és szinesgitárhulladék átvevő létesítésére

és megvalósítására a 2017. évben pályázatot ír ki a HKÖ törvényes keretei között.

A pályázati kiírás elsődleges célja segítséget nyújtani azon falubeli gitáros zenészeknek, akik több ilyen hangszerrel is rendelkeznek, de csak egyet használnak. Így a többi hangszer feleslegessé válik, de eladni nem akarják mert a szívükhöz nőtt. A szinesgitárhulladék átvevőn díjtalan leadás lesz lehetséges!

Másodlagosan pedig egészségügyi okok miatt történik a kihirdetés ténye, miszerint falunkban az utóbbi időben több gitárhúrszakadásos balesetet jelentettek, és a sebesült gitárok ellátására nem elegendő a TB támogatás, ezért csökkenteni kell önkormányzatilag is a fertőzésgyanús hangszereket.

A pályaműveket a rockzene innováció szempontjait is kiemelő, pár oldalas összefoglalóval kiegészítve, adott formában, 9 példányban, valamint elektronikusan is 1 példányban, be lehet benyújtani.  A pályázó szaktudásai közt szerepeljen phb. Atomelmétettudományi doktori cím és a Szerb-Horvát nyelvtudás legalább turisztikai szinten.

A pályázat vizuális megjelenése: A Horánykereszti Önkormányzat által előzetesen a szakbizottsági üléseken döntéshozatalilag alátámasztott igényterve a következőleg néz ki vizuális formában:

Horánykereszt pályázat

A pályázattal elnyerhető támogatási összeg:

  • 247e ZEUR nemzetközi pénzbeli támogatás anyagilag
  • 782e M HKB helyi pénzbeli támogatás anyagilag
  • 741e HKB további meg nem nevezett, vissza nem térítendő támogatás

A pályázat elbírálásának feltétele: HKÖ Szakbizottsági ajánlása és értékelése, valamint a „Pályázati adatlap” teljes körű kitöltése. Az elbírálásánál előny, ha a Jegyzővel rokonsági kapcsolatban áll a pályázó.

Beküldési határidő: 2017. december 31-én, 24:00 óráig beérkezően.
Beadás helye: Horánykereszti Önkormányzat Jegyzői titkársága: Helyben, Kossúth Lajos u. 1., fsz. 8-as iroda , vagy a PÁLYÁZATI ŰRLAP benyújtásával.

A Pályázati űrlap innen elérhető

Döntéshozatal: A Lordok Háza Kuratóriuma mely külső szakértőket, vállalatvezetőket is bevonhat a döntésbe még aznap hozza meg döntését, mely kihirdetés 30 napon belül kell megtörténjen.

Pályázat támogatói: Vasmag Kft., Holtidő Bt. , Árokfutók kisebbség
Pályázat védnöke: A Jegyző és rokonsága