Település fejlesztés

A Horánykereszti Önkormányzat Településfejlesztési Minisztériumi bizottságának határozata alapján az alábbi falufejlesztési tervek vannak folyamatban, illetve ezen tervek vannak jogszerűen megállapodva a Jegyzővel egyeztetve a Költségviselési Bizottságokkal valamint a Rákkzenei Unióval.

Kiemelt prioritású, már megvalósult településfejlesztési munkák

Horánykereszti Atyaszobor 1. A megvalósítási folyamat ITTEN van

Horánykereszti Atyaszobor 2. A megvalósítási folyamat ITTEN van

Horánykereszti Atyánészobor 3.A megvalósítási folyamat ITTEN van

Kiemelt prioritású, még nem megvalósult településfejlesztési munkák

Horánykereszti nagyszínpad

Önkormányzatunk tervezi nagyszínpadainak fedetté tételét. Ehhez keresünk beruházókat és kivitelezőket. Segítségül szolgáljon Önkormányzati vezetőtestületünk elképzelése valahogy így nézne ki természetesen befedve mindezt egy tetőszerkezettel, amely lehetőség szerint teljesen kinyitható ablakokkal van felszerelve:

Horánykereszt Nagyrockfalu megvalósítási településterv

Önkormányzatunk már megalakulása előtti döntéshatározatban rögzítette hogy folyamatosan fejleszti településterveit a lakossági igényeknek megfelelően. Nem csak a falu életét meghatározó településtárgyak fejlesztése folyik a Polgármesteri Hivatalban, hanem egy minden átfogó komplex megvalósítási tanulmány is folyamatban van, amely a helyi rokkemberek és az itt élő kisebbségi csoportok életét egyaránt boldoggá és felhőtlenné varázsolják.

horánykereszt